Hyrbil i Stockholm

Vi har bilen du söker
När man väljer att hyra bil kan det vara av olika anledningar, men det mest essentiella för våra kunder är att de på något sätt har en relation till Stockholm. Det kan vara staden man växt upp i, en flykt från vardagen eller ett viktigt kundmöte. Oavsett hur din situation ser ut hjälper vi dig när du vill hyra bil.

Vi drivs av kvalitet & service
För oss är det viktigt att leverera service av hög kvalitet och vi tröttnar aldrig på att göra våra kunder nöjda. När du vill hyra en bil har vi utan tvekan det du behöver. Dessutom till ett billigt pris. På våra drygt 20 stationer runt om Stockholm har vi hyrbilar i flera olika modeller och storlekar. Oavsett om du är ute efter en diskret hybrid eller något mer exklusivt för företaget så har vi något för dig. Är du istället ute efter tyngre fordon kan vi också erbjuda lastbil, flyttbil, skåpbil samt möjlighet till att hyra släp.

En kvinna i en hyrbil

Hyra Bil: Stockholm erbjuder inte envägsuthyrning utan bilen/lastbilen ska hämtas och återlämnas på samma station. Mer om våra villkor och bestämmelser finns självklart under våra allmänna villkor. Skulle det vara något vara otydligt eller förvirrande är du välkommen att kontakta oss!

Priser

BilPris/dygn
Liten bil 4 platser349 :-
Mellan bil 5 platser399:-
Stor bil 7 platser499:-
LångtidshyraKontakta oss

Känner du att våra hyrbilar faller dig i smaken?
Missa inte chansen att hyra våra fantastiska bilar redan idag, välkommen!

Boka din hyrbil

Se och göra i Stockholm

Stockholm är en fantastiskt stad på sommaren, det är en riktig sommaridyll!
Staden ligger inbäddad i Östersjön och är omringad av en oförglömlig skärgård med tusentals smultronställen. Självklart kan du besöka flera olika sevärdheter med en hyrbil. Vi på Hyra Bil:Stockholm gör det möjlighet för dig och din familj uppleva Stockholm på allra bästa sätt. Här kommer några utav Stockholms alla guldklimpar:

  • Gröna Lund
  • Vasamuseet
  • Gamla stan
  • Skansen
  • ABBA The Museum

Se fler sedvärdheter:
Tripadvisor

Boka din hyrbil

En drönarfilm över Stockholm