Behöver du hyra en hyrbil, släpvagn eller lastbil till ett billigt pris i Stockholm?

Äntligen har du möjlighet att låna en bil till fantastiska priser med en enorm tillgänglighet!
Vi på Hyra Bil:Stockholm har möjlighet att leverera perfekta lösningar utefter dina önskemål, kontakta oss för mer information!

Behöver du hyra en bil till ett billigt pris i Stockholm? Våra konkurrenskraftiga priser gör att du kan spara dina pengar till något mer välbehövligt samtidigt som du åker runt i en av våra senaste bilmodeller. Alla våra hyrbilar får framföras med B-körkort och åldersgränsen för att hyra bil är 20 år. Fria mil ingår.

*Drivmedel ingår ej. Vid hyra över dygn debiteras 1/5 av dygnspriset per påbörjad timme. Alla priser gäller för hyra inom Sverige. Den beräknade hyran ska betalas i förskott och eventuella ändringar görs vid återlämning. När du hämtar ut fordonet ska du visa upp ditt körkort. Du som hyr ansvarar själv för böter eller andra kostnader som kan tänkas uppstå till följd av trafikförseelser under hyresperioden. Avbokning av hyrbil sker senast 24 timmar innan bokad hyresperiod.

Långtidshyra bil

Hos oss på Hyra Bil: Stockholm kan du långtidshyra en bil. Tjänsten är ett enkelt och billigt alternativ till leasing och innebär att du har möjlighet att hyra en bil i minst en månad. Fördelen med långtidshyra är att du kan välja mellan ett stort antal bilgrupper och slipper långa bindningstider. Kanske har du anställning i projektform eller väntar på en ny företagsbil? Då är långtidshyra ett utmärkt val för dig.

Fördelar med att långtidshyra en bil

  • Slipp bindningstider 
  • 0 kr i deposition och handpenning
  • Säker bil av senaste modell och märke
  • Service och försäkring ingår.
  • Ingen besiktning.
  • Inga dyra billån.
Långtidshyr idag