Flytta smidigt

Hyr ut bil med säljare

Sommaren är här och för flera i Sverige kan det innebära flytt till nya lägenheter eller hus. Vad passar inte bättre än en billig släpkärra eller skåpbil att flytta sakerna med då? Vi på Hyra Bil:Stockholm erbjuder idag dig som läser denna nyheten en möjlighet att hyra ett släp eller skåpbil för 25% billigare pris. Kontakta oss redan idag för mer information!

Våren börjar närma sig!

Hyrvan

Snart är det dags att ta fram vårjackan och plocka ut de sista semesterdagarna innan det trillar in nya. Varför inte ta en bilsemester och upplev vår fantastiska natur i Sverige? Vad finns att göra på vårkanten? Vi på Hyra Bil:Stockholm älskar att spendera somrarna ute på vägarna och besöka samtliga hallon ställen runt om Sveriges alla hörn. Vi erbjuder därför möjlighet att långtidshyra våra fantastiska hyrbilar till riktigt bra priser, vårt mål är att erbjuda en bil som passar just ert ändamål. Det finns platser runt om världen som vi kan besöka med bil och samtidigt hitta nya favoritplatsen…

Ny site!

Hemsidan

Äntligen har vi publicerat en ny site, där vi har möjlighet att framhäva våra fantastiska produkter med en fantastisk design producerat av Getupdated!